LTV Neer Tennisclub Neer

 

 

 

 

 

Invitatietoernooi

zaterdag 15 juli 2023

Jaarlijks organiseert L.T.V. Neer een invitatietoernooi waarbij niet-leden kennis kunnen maken met onze tennissport en onze vereniging. Het invitatietoernooi is een gezelligheidstoernooi waarbij in het verleden een seniorlid een niet-lid uitnodigde om een koppel met hem of haar te vormen. Dit jaar willen we het iets anders aanpakken en kunnen niet-leden zich rechtstreeks aanmelden voor dit toernooi en mag deze ook meedoen met een ander niet-lid. Je mag je als niet-lid ook aanmelden als je nog geen partner hebt. Wij zullen dan zorgen voor een partner. Een koppel kan bestaan uit twee dames, twee heren of een dame en een heer. Als niet-lid mag je ook geen lid zijn van een andere tennisvereniging.

 

Het invitatietoernooi staat dit jaar gepland op zaterdag 15 juli 2023. Het toernooi begint om 10.00 uur en de finale staat gepland om ongeveer 18.00 uur. Er kunnen maximaal 30 teams aan dit toernooi meedoen.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt €7,00 per persoon.

 

De week voor het toernooi kunnen degene die aan dit toernooi meedoen gratis terecht op onze tennisbanen om te oefenen. We hopen op een grote deelname.

 

Aanmelden kan via deze link tot uiterlijk 8 juli.

 

Namens L.T.V. Neer,

De organisatie,
Patrick Geraedts en Hans Lijssen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring