LTV Neer Tennisclub Neer

 

 

 

 

 

Aan-/afmelden als LTV Neer lid

Aanmelden als lid bij LTV Neer is mogelijk door bij voorkeur schriftelijke aanmelding bij secretaris Loes Lijssen, of via deze site. Lever bij de aanmelding ook een pasfoto in voor het laten maken van het K.N.L.T.B. Spelerspasje.

Dit spelerspasje heb je nodig om te kunnen tennissen op de banen van onze vereniging (zie baanreglement). Als het spelerspasje gereed is zal dit je worden medegedeeld, en kun je het afhalen bij Loes Lijssen.

Aanmeldingen kunnen plaatsvinden op ieder gewenst tijdstip. Afhankelijk van het tijdstip van aanmelding betaalt een nieuw lid het volledige dan wel een evenredig deel van het betreffende contributiebedrag.

 

Afmeldingen dienen uiterlijk voor 31 december te geschieden omdat op dit moment de bijdrage voor ieder lid aan de KNLTB betaald dient te worden(voor het volgend jaar).
Bij afmeldingen na 31 december worden de door LTV Neer reeds betaalde bijdrage aan de KNLTB alsnog in rekening gebracht. Geef ook eventuele adreswijzigingen, telefoonnummers enz. tijdig door aan het secretariaat.

 

Het lidmaatschap eindigt pas nadat het betreffende lid zich officieel heeft afgemeld bij het secretariaat.

 

 

Aanmelden           Afmelden

 

Privacyverklaring