LTV Neer Tennisclub Neer

 

 

 

 

 

Introductieregeling en vakantiekaart


Senioren en jeugdleden kunnen "niet-leden" introduceren voor een partijtje tennis op onze banen. Hiervoor dient het lid, vooraf een introductiekaart te kopen door een whatsapp te sturen naar Patrick Geraedts 06 31 64 89 71. Je krijgt dan een tikkie toegestuurd om te betalen. Het betaalbewijs in je app kun je bij controle laten zien, zodat duidelijk is dat je een geldige kaart hebt. De kosten voor het introduceren van een seniorlid zijn 3,50 euro en voor een jeugdlid tot en met 17 jaar 1,00 euro.

Inwoners van Neer die graag eens een balletje willen opslaan kunnen gebruik maken van een vakantiekaart gedurende de 6 weken van de basisschool-vakantie (mocht het kermistoernooi in deze weken vallen dan kan er tijdens het kermistoernooi niet getennisd worden). Een vakantiekaart kost, ongeacht wanneer wordt gestart, 12 euro voor senioren en 6 euro voor junioren tot en met 17 jaar en is naamsgebonden. De vakantiekaart koop je door een whatsapp te sturen naar Patrick Geraedts 06 31 64 89 71. Je krijgt dan een tikkie toegestuurd om te betalen. Het betaalbewijs in je app kun je bij controle laten zien, zodat duidelijk is dat je een geldige kaart hebt.

Spelregels:
Het baanreglement is van toepassing, en wordt verstrekt bij het afhalen van de kaart. Alle kaarten zijn op naam. Bij het gebruik van de banen dient de gastspeler zijn introductie of vakantiekaart bij de klok te hangen van de baan waar hij wil spelen. (op de plaats van een spelerpasje) Zijn er activiteiten van LTV Neer gepland, dan gaan deze voor.

Een jeugdlid uit Neer mag met een jeugdlid uit Roggel, Haelen en Heythuysen (gratis) tennissen op onze banen, zij dienen hiervoor ook hun pasje bij de klok te hangen.

 

Privacyverklaring